Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charm
Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charm
5 150 Ft

Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charm

Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charm:

Bemutatjuk neked az Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charmot, ami tökéletes választás mindenkitől, aki hihetetlenül kedves és szeretetteljes személyiség. Ez az ékszer nemcsak szép, hanem egy igazi jelkép is, ami az égi védelmezők mellett áll.

Az ezüst charmon gyönyörű szárnyak találhatók, amelyek mintha hozzád ölelnének, és minden pillanatban vigyáznának rád. A kék szív a szeretet és a bátorság jelképe, ami mindig veled lesz, hogy erőt adjon a mindennapokban.

 Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, ami mindig emlékeztetni fog téged az angyali védelmezőidre.

Legyen szó saját magadról, vagy akár egy különleges ajándékról valakinek, akit szeretsz, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most az Angyal szárnyak kék szívvel ezüst charmot és engedd, hogy az angyali erők mindig melletted legyenek!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  6 db
5 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2581
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!