Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Amor-nyila-eltalal-ezust-biztonsagi-lanc
Ámor nyila eltalál ezüst biztonsági lánc
6 599 Ft

Ámor nyila eltalál ezüst biztonsági lánc

Amor-nyila-eltalal-ezust-biztonsagi-lanc
Amor-nyila-eltalal-ezust-biztonsagi-lanc

Ámor nyila eltalál ezüst biztonsági lánc

Inspiráld magad és szeretteidet arra, hogy vigyázzanak kincseikre ezzel a szerelmes, ezüstből készült biztonsági lánccal!

Különleges darab, egy csodás ezüst ékszer. A biztonsági lánc lánc része sérülékeny, a viselőjének vigyáznia kell, hogy be ne akadjon a lánc valahova, ugyanakkor egy csodás láncra öröm vigyázni. 

Szuper ajándék, hiszen minden színhez passzol, legyen az ezüst színű medál, vagy színes charm

 

Mérete:

Teljes hossza 5,8 cm

Szív 1,2 * 1,4 cm

íj és nyíl 1,2 * 1 cm

Súlya: 2,9 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  1 db
6 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC628
Tömeg
2,9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek