Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Álomkék szitakötő ezüst függő charm
Álomkék szitakötő ezüst függő charm
5 750 Ft

Álomkék szitakötő ezüst függő charm

Álomkék szitakötő ezüst függő charm:

Ez a bűbájos ékszer nem csak egy egyszerű dísz, hanem egy igazi mesés történet része, ami a szabadságot és a varázslatot hozza el hozzád.

Ez a lenyűgöző charm egy álomszép kék szitakötőt ábrázol, amely  eleganciát és a tündérmesék világát idézi. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden tekintetet magára von.

Az ezüst csillogása és az álomszép kék szín tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges személyről, aki az álmok világában jár, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most az álomkék szitakötő ezüst függő charmot és hagyd, hogy álmaid valóra váljanak!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  5 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2569
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!