Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Alomfogo-ezust-charm
Álomfogó ezüst charm
4 899 Ft

Álomfogó ezüst charm

Alomfogo-ezust-charm
Alomfogo-ezust-charm
Alomfogo-ezust-charm

Álomfogó charm

Álomfogó - tudod a jó álmok átjutnak, a rosszak csapdába kerülnek. Használd Te is ezt az álomszűrő ezüst medált, hogy minél békésebbek legyenek álmaid. Lepj meg vele valakit, rajong az álomcsapdákért. 

A termék ezüstből készült, és színezést kapott a minél elegánsabb megjelenés érdekében. 

 

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek. 

 

 

 

Mérete: 1,8 x 1 cmCharm témája
Egyéb
Raktáron :  1 db
4 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjellel rendelkeznek. 

Adatok
Cikkszám
SCC330-C
Tömeg
2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek