Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Álomcsapda ezüst függő charm
Álomcsapda ezüst függő charm
5 050 Ft

Álomcsapda ezüst függő charm

Álomcsapda ezüst függő charm:

Ez a bűbájos és különleges ékszerkiegészítő egy olyan darab, ami nemcsak szép, de értelmes és szimbolikus is.

A charm motívuma egy hagyományos álomcsapda, amely misztikus és varázslatos légkört teremt az ékszer körül.

Ez az ékszer nemcsak a stílusod kifejezője, hanem egyúttal a védelem és a jó szerencse jelképe is. Az Álomcsapda ezüst charmot sokan viselik, hogy segítsen megőrizni az álmokat és elűzni a rosszat.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld egyéniséged és stílusodat. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy mindig van egy olyan dolog, ami vigyáz rád, és segít megvalósítani álmaidat.
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  15 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2593
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!