Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

A-vilag-minden-nyelven-szeretlek-ezust-szinu-karkoto
A világ minden nyelvén szeretlek ezüst színű karkötő
2 999 Ft

A világ minden nyelvén szeretlek ezüst színű karkötő

A-vilag-minden-nyelven-szeretlek-ezust-szinu-karkoto
A-vilag-minden-nyelven-szeretlek-ezust-szinu-karkoto

Nincs is annál szebb szerelmi vallomás, mintha 100 nyelven is elmondanánk: SZERETLEK! Különleges darabjaink megvilágítása után 100 nyelven kirajzolódik az a bizonyos szerelmes szó. Lepd meg vele Te is szerelmed most!
Raktáron :  1 db
2 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszerein magyar fémjellel rendelkeznek. 

Mérete1,2*1,2*1,2CM

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel. Mérete1,5*0,7cm

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

Adatok
Cikkszám
100-02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek