Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

A Betű díszes ezüst charm

A-Betu-diszes-ezust-charm
A-Betu-diszes-ezust-charm
A-Betu-diszes-ezust-charm
A-Betu-diszes-ezust-charm

A Betű díszes ezüst charm:

Ez a bájos charm tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik kiemelni a nevük kezdőbetűjét vagy azokat a betűket, amelyek fontosak számukra. Legyen szó akár a te nevedről, akár egy kedves ismerős nevéről, ez az "A" Betű díszes charm jelképezni fog valamit ami számodra fontos.

Legyen szó egy fontos eseményről, egy különleges pillanatról vagy csak egy hétköznapról, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen különleges vagy és milyen fantasztikus érzés kiemelkedni a tömegből.

Szóval, ha szereted az egyedi ékszereket és a személyes stílust, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos "A" Betű díszes ezüst charmot, és hagyd, hogy a számodra fontos betűk ragyogjanak a láncodon!
Charm témája
Betű
Nincs raktáron
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC030-A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!