Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

6-os szám ezüst charm
6-os szám ezüst charm
4 450 Ft

6-os szám ezüst charm

6-os szám ezüst charm
6-os szám ezüst charm
6-os szám ezüst charm
6-os szám ezüst charm
6-os szám ezüst charm

6-os szám ezüst charm:

Nézd csak ezt a különleges 6-os szám ezüst charmot! Ez az ékszer nem csupán egy szimbólum, hanem egy fontos dátumot, egy szerencseszámot vagy akár az életkort is jelképezheti.

Ez a charm nem pusztán egy szám, hanem egy emlékeztető arra az időpontra, amely fontos számodra. Legyen az egy születésnap, évforduló vagy más emlékezetes esemény, ez a 6-os szám charm megörökíti és megünnepeli azt a pillanatot.

 Egyedül hordva vagy más ékszerekkel kombinálva is kifejező lehet, és mindig emlékeztetni fog téged fontos eseményeidre vagy jelképezi fogja a szerencseszámod.

Hagyd, hogy ez a különleges 6-os szám ezüst charm megörökítse és megünnepelje az életed fontos pillanatait! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a varázslatos ékszert, és légy szerencsés minden alkalommal, amikor viseled!
Charm témája
Szám
Raktáron :  2 db
4 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1418-6
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!